Tack för 2023!

Hej alla medlemmar i Stängselföreningen.

Året börjar gå mot sitt slut och vi blickar tillbaka i backspegeln på ett år som påverkat oss alla på ett eller annat sätt.

Oroligheter i Europa och världen i stort och lågkonjunktur i Sverige gör oss alla påminda om vad det är för värld vi lever i och hur det drabbar oss på olika sätt. I vår bransch ser vi ett ökat intresse för säkrare lösningar och hur man tänker sig förbättringsåtgärder på skydd man kanske redan har idag.

Med detta sagt så hoppas vi att alla våra medlemmar har haft bra att göra under året, och att orderböckerna fylls på inför kommande 2024. Vi i styrelsen vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år och tacka för det gångna året!

Glöm inte stängseldagen 2024!

Glöm inte att anmäla dig till stängseldagen! Vi möts den 8 februari 2024 på Scandic Infra City. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och att vi får en trevlig dag. Ange i anmälan om det finns särskilda önskemål kring maten vid lunch och middag.

Ange kod ”BSVE070224” vid bokning av rum!

På schemat denna gång står bland annat en föreläsning med Joel Lundqvist, som är före detta ishockeyspelare i Frölunda, Tre Kronor där han i båda lagen figurerat som kapten. Joel hade även en sejour i USA där han spelade 2006-2009 för laget som draftade honom 2000 Dallas Stars. Joel kommer att föreläsa om ledarskap och teambuilding,  som är något vi kan ha användning för i våra olika yrkesroller.

Vi kommer förhoppningsvis kunna ge er en liten försmak på hur den ”Nya” handboken kommer att se ut och mycket annat skoj.

Categories: Nyheter
Dela