Stängseldagen är över för denna gång!

Stort tack till alla medlemmar, deltagare, föreläsare, leverantörer för ännu en lyckad Stängseldag 7 Feb 2019!

Låt oss summera vad som hände: Åter igen ökade vi antalet deltagare till ny nivå, 80 st! Lokalen som vi tyckte var stor innan Stängseldagen visade sig vara alldeles lagom, det fanns inte mycket utrymme att spela på egentligen för möbleringen. Programmet flöt på med inledning, presentation av branschstatistik och inverkande aktuella händelser.

Därefter fick vi mycket intressanta föreläsningar från Mats Moberg SSF och Mårten Wallén SBSC som avlöste varandra med information om respektive verksamhet, samt aktuellt pågående samarbete och möjligheter till utökat samarbete, med Stängselföreningen. Efter lunch så fick vi en gripande och intressant föreläsning av meteorolog Joel Mellin om klimatets förändringar i både forntid, närtid och framtid. Informationen levererades även tillsammans med aspekter på hur det kan tänkas påverka stängselentreprenörernas vardag. Det känns verkligen som om det är dags att alla människor på planeten hjälper till med att försöka stävja ytterligare klimatpåverkan.

Efter eftermiddagskaffet var det dags för 4 st av våra leverantörer (Abas, Bircher, Demex, Faac) att berätta om nyheter kring produkter och tjänster. Efter avrundande av Stängseldagens dagsprogram så genomfördes sedvanligt Årsmötet för medlemmarna. Alla samlades åter därefter till ”Stängselmiddagen” på kvällen som ackompanjerades av bejublad underhållning av Elvis-imitatören Anders Karlstedt. I år delades hederspriset ”Årets Stolpe” inte ut. Trots ett ambitiöst försök av styrelsen att låta nomineringsprocessen pågå in i det sista på stängseldagen, p.g.a. att få nomineringar inkommit, blev tiden för att styrelsen skulle kunna ta vettig ställning till de nominerade alldeles för kort. Därför beslöt vi att skjuta på det till nästa år. De nu nominerade deltagarna hänger med till nästa år.

Vi fick även bra input från deltagarna för programönskemål till nästa års stängseldag, som förresten är beslutad till 6 Februari 2020. Vi återkommer om platsen. Skriv in datumet i din almanacka så länge.

Tack till alla!

/Styrelsen

Categories: Nyheter
Dela