Kvartalsbrev

Kvartalsbrev

Kvartalsbrev från styrelsen
stängsel

Hej på er. Vi i styrelsen hoppas ni haft en härlig semester trots väder, och att ni nu kan möta höstens utmaningar lite mer utvilade.

Vi i styrelsen har haft för avsikt att rapportera till er medlemmar om hur arbetet i styrelsen går, och vad vi gör på våra möten som äger rum 11 ggr om året. Vi har för avsikt att ha 5st fysiska möten för att få till ett mer kreativt möte, med diskussionsämnen som rör oss alla. Däremellan har vi 6st möten via plattformen Teams.

Styrelsens sammansättning är följande

• Mattias Ljunggren Ordförande (Heda Security AB)
• Magnus Sjöberg Vice Ordförande (Norrköpings Stängsel)
• Oskar Tylebrink Sekreterare (Nils Ahlgren AB)
• Anders Pärhagen Ordinarie ledamot (Heda Security AB)
• Anders Sandin Ordinarie ledamot ( Nils Ahlgren AB)
• Joakim Lundblad Ordinarie ledamot ( Lundblads Stängsel)

Spara datumet för nästa år

8-9e FEBRUARI 2024, STOCKHOLM

Vi vill flagga för Stängseldagen 2024 som ska vara i Stockholmsområdet för att förhoppningsvis så många som möjligt ska kunna medverka. Det kommer att vara fullt med kompetens och leverantörer på plats så tveka inte att anmäla er så fort det går när anmälan skickas ut.

Sedan Stängseldagen 2023 där styrelsen valdes har vi framförallt gått igenom och utvärderat dem synpunkter vi i styrelsen fick till oss, vid grupparbetet som vi tillsammans hade. En punkt som många hade med sig var att uppdatera Handboken som tyvärr glidit oss ur händerna och behöver lite kärlek.

Arbetet med en uppdaterad Handbok är i full gång, och till styrelsen hjälp har vi Roger Andersson som tidigare varit med i SSEFs styrelsen och som drivit arbetet med boken tidigare. Roger har lagt ner en hel del tid och tillsammans med oss i styrelsen hittat en hel del förbättringspunkter som vi för tillfället håller på att hantera och förbättra. Utöver Handboken försöker vi hålla vår hemsida vid liv, och hantera ärenden som kommer in löpande från er medlemmar. Har ni något ni vill framföra till styrelsen, eller något ni vill att vi hanterar tar vi tacksamt emot detta, för hantering.

Det har också funnits en stående punkt på agendan som avser Certifiering av stängselmontörer och stängselföretag. Detta arbete har gått i lite stå, men finns med oss och något vi hanterar för att försöka komma vidare i frågan om hur, och när vi skulle kunna genomföra detta.

Styrelsen

Categories: Nyheter
Dela