Glad sommar!

Vi på stängselföreningen önskar er en glad sommar!

Hej på er! Vi i styrelsen hoppas ni närmar er en härlig semester, och att ni får en trivsam ledighet med nära och kära, och att vädret är med oss

Information från styrelsen

Vi i styrelsen har ju för avsikt att rapportera till er medlemmar om hur arbetet i styrelsen går, och vad vi gör på våra möten som äger rum. Hittills har vi hunnit ha fem möten varav ett blivit fysiskt. Vi har som sagt för avsikt att ha 5st fysiska möten för att få till ett mer kreativt möte, med diskussionsämnen som rör oss alla men tyvärr inte lyckats att få det att stämma för alla under första halvleken i år. Till hösten har vi redan två fysiska möten inbokade så hoppas få träff på dessa till att börja med.

För er som kanske inte vet, är styrelsens sammansättning följande:
• Mattias Ljunggren Ordförande (Heda Security AB)
• Marie Arvidsson Ordinarie ledamot (LBF Protection AB)
• Oskar Tylebrink Sekreterare (Nils Ahlgren AB)
• Anders Pärhagen Ordinarie ledamot (Heda Security AB)
• Anders Sandin Vice Ordförande ( Nils Ahlgren AB)
• Joakim Lundblad Ordinarie ledamot ( Lundblads Stängsel)


Sedan Stängseldagen 2024 där styrelsen valdes har vi framförallt gått igenom och utvärderat dem synpunkter vi i styrelsen fick till oss, vid mötet. Arbetet med att uppdatera Handboken är i full gång, och till styrelsens hjälp har vi som ni vet Roger Andersson som tidigare varit med i SSEFs styrelsen och som drivit arbetet med boken tidigare. Till sin hjälp har Roger format en grupp med medlemmar som är utspridda över hela vårt land, för att få synpunkter och feedback på hur boken ska bli tydligare, bättre och lättare att förstå. Roger har lagt ner en hel del tid och tillsammans med gruppen hittat en hel del förbättringspunkter som vi för tillfället håller på att hantera och förbättra. Ett möte är inplanerat i slutet på Augusti och förhoppningen är att Handboken ska vara klar något försenad till Q4, istället för Q3 om tidigare aviserats. Utöver Handboken försöker vi hålla vår hemsida vid liv, och hantera ärenden som kommer in löpande från er medlemmar. Har ni något ni vill framföra till styrelsen, eller något ni vill att vi hanterar tar vi tacksamt emot detta, för hantering.

Vidare vill vi flagga för Stängseldagen 2025, (Datum) som äger rum i Stockholmsområdet även nästa år, för att förhoppningsvis så många som möjligt ska kunna medverka. Det kommer att vara fullt med kompetens och leverantörer på plats så tveka inte att anmäla er så fort det går när anmälan skickas ut.

Vi önskar er alla en trevlig sommar och på återseenden efter semestern.

Styrelsen

Categories: Nyheter
Dela